Jag är sjyyyk.

Ja här har jag legat mest hela dagen. Jag är sjuk. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är jag har men jag är trött och illamående och har så varit i ett par dagar. Det var i torsdags som vi hade en liten AW på jobbet och jag drack ett par (tre?) glas vin efter att ha ätit en fesig soppa till lunch. Efteråt åt jag middag med några vänner och redan där kände jag att jag inte ville dricka av vinet som stod framför mig, och pizzan nästan tvingade jag i mig, det lilla jag åt. Sen tillbringade jag den natten bedjandes till den sk porslinsguden. Japp. Härliga tider! Det var ju inte igår liksom. Men ändå konstigt att må så dåligt när jag inte alls känt mig berusad. Hela fredagen var jag urdålig och kunde varken äta eller dricka. Och jag tänker så här att var det bara bakfull jag var så hade ju det gått över till idag men jag känner mig fortfarande helt slut. Och det förvånar mig, jag hade liksom inte räknat med det så jag började dagen med att bjuda över Kaj&Maria på våffellunch. Efter lunchen var jag helt slut, somnade i soffan och sen har jag legat i horisontalläge sedan dess. 

Så – jag tänker att jag hade nån skit i kroppen redan, som sen reagerade väldigt starkt på vinet. Min ovana kropp är ju inte helt världsbäst på att bryta ner alkohol. Och det är ju jäkligt tråkigt då det var jättefint väder idag, det hade man ju kunnat göra nåt kul av. Istället låg jag mest, medan J fortsatte skruva altan. Och det gjorde han jäkligt bra ska jag tillägga! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *