Jag försökte mig på Cirkelgym.

20131229-215518.jpgJanuari 2013.

Jag hade fel. Det var inte över ett år sedan jag körde ett cirkelgympass sist utan det var den 13 januari i år för att vara exakt. Även då körde jag med Linda. Jag var kanske inte speciellt fräsch efter passet den gången (bilden är lånad av Linda) men jag log åtminstone. Det, mina vänner, gjorde jag inte idag. Passet var så sjukt jobbigt, att utsätta kroppen för alla dessa pulshöjare tre månader efter en graviditet var verkligen en utmaning. Jag klarade alla stationer, med nästan inget fusk alls, menade Linda, och jag kände mig stark men samtidigt så himla slut. Medan Linda småpratade med sin kollega Julia efteråt, hon som leder passet, stod jag rakt uppochner och funderade seriöst på om jag skulle klara bilresan hem utan att kräkas i Lindas bil. Jag menar allvar, jag tänkte det på riktigt! Hela kroppen var helt färdig och reagerade med ett illamående som tack och lov gick över när vi kom ut i friska luften. Jag är glad och tacksam för det men gladast är nog Linda.

Om det blir cirkelgym igen? Definitivt! Men imorgon kör jag skivstång, den här gången med ditsläpad J!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *