Jag lever!

Här var det inte mycket aktivitet minsann! Det är nog den längsta bloggpaus jag har tagit härifrån, och den var inte ens medveten. Den bara blev. Några dagar blev en vecka, en vecka blev två och så bara fortsatte det. Jag har inte tänkt på det helt enkelt, men nu i efterhand känns det som att jag har missat en massa dokumentation. Står det inte på bloggen har det ju aldrig hänt, eller hur? 😉

Det har hänt massor och ingenting sedan sist. Livet har rullat på medan jag faktiskt har fattat stora beslut i livet. Mer om det en annan gång.

Det blir inte ett längre inlägg än så här idag. Det blir bara ett litet livstecken, i hopp om att jag väcker denna sömndruckna blogg ur dvalan inom kort, eller kanske till och med nu.

3 svar på ”Jag lever!

  1. Trodde du skulle vänta ett tag till så du bara kunde ändra rubriken på Antons 5 år till en sexa – härligt att jag hade fel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *