Jag lever

Ja, jag lever! Äntligen känns det som att jag göra det. Eller vänta, jag tar tillbaka. Jag har känt att jag lever varje gång jag har använt min hals vilket är i princip HELA TIDEN!

Jag var på vårdcentralen igår i alla fall, jag hade längtat efter att gå dit hela helgen, men det var ingen halsfluss som jag trodde utan bara en sjukt elak halsinflammation. Inget penicillin för mig alltså utan jag får vänta ut. Jag måste erkänna att det värsta har börjat gå över så jag är på gång. I natt vaknade jag dock av att det sved så otroligt mycket i halsen när jag svalde att jag fick gå upp och hälla i mig en kopp honungsvatten. Jag har i alla fall ingen feber längre vilket enligt läkaren betyder att jag inte längre smittar. Bra, för jag har planer senare i veckan!

Idag stannar vi inne och väntar ut det här ovädret som har dragit över Stockholm. Imorgon däremot får Malte inviga sin overall ute i snön. Om det inte redan har börjat slaska då förstås…

6 thoughts on “Jag lever

  1. Hoppas du mår bättre snart, hemskt att vara sjuk, speciellt med ett litet barn hemma. Jag har en fråga om ngt helt annat, jag har flyttat till hammarbyhöjden i sommras och tänkte att jag skulle byta gym och funderar nu lite på det nere vid 7-eleven. Är det där du tränar? I så fall, skulle du rekommendera det? Jo en fråga till hur går det med körkortet? 🙂

  2. Hej! Tack, nu mår jag mycket bättre, men jag har haft J hemma också så jag har haft hjälp när jag har velat gå och vila lite. Körkortet pratar vi inte om tycker jag, haha! Jag har inte övningskört på länge…

    Gymet nere på torget tycker jag är helt okej med tanke på vad man betalar. Jag tränade på F&S tidigare, oftast i Ringen, och den träningsformen passar egentligen mig bättre då man kan kombinera gym med pass. MEN jag tog mig aldrig dit då det är en bit bort. Jag känner mig själv, och har jag minsta ursäkt att slippa så går jag inte dit. Det är svårt att komma med en ursäkt när det ligger så pass nära som det här ändå gör.

    Har du varit där och tittat något? Jag brukar nästan alltid hålla till på tjejgymet, inte för att jag vill träna med tjejer utan helt enkelt för att det brukar vara typ tomt där. Det finns de flesta maskiner man kan önska, två crosstrainers och två löpband, en stretchhörna och en del med fria vikter. Ute i det stora gymmet finns det mesta och fräscht är det också. Jag tänkte först att det skulle vara ganska snuskigt då det är obemannat men det är det inte, städarna är där varje morgon, till och med på helgen när jag har varit där.

    Hoppas att jag har hjälpt dig lite iaf!

  3. Hej. Tack för tipset. Har inte varit nere och tittat ännu, men det låter ju bra. Tränar nu på eriksdalsbadet och har väldigt väldigt svårt att ta mig iväg. Hoppas att det ska bli bättre om gymet är ännu närmare:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *