Jag ljög tidigare

Vi har ju inte alls skruvat trall, vi har inte kommit dit ännu. Än så länge har J hunnit såga all trall till odlingslådorna men det är bara reglar som har skruvats. Och nu är hela regelverket färdigt! På med trallen ba!

De stora fina odlingalådorna har vi som sagt ännu inte bestämt vad de ska innehålla, men två av dem får nog jordgubbar och färskpotatis. Lagom somrigt, eller hur? De övriga två kan man ha lite gott och blandat i, exakt vad ska jag googla mig till :). Snyggt kommer det bli i alla fall! Nu måste jag bara köpa på mig stora fina och billiga krukor också att ha runtom lådorna. Jag har fullkomligt snöat in på att det blir fint så jag måste börja samla på mig.

20120708-232200.jpg

Lite kånk- och bärhjälp fick J av Kaj efter förmiddagskaffet tidigare idag, men jag har minsann hjälpt till jag med! Jag har fått in snitsen med skruvdragaren (nä nu överdriver jag, övning ger verkligen ingen färdighet) och har skruvat i ett antal reglar. I övrigt har jag mest sett ut så här i en stol:

20120708-232606.jpg
Notera the curly hair. Så går det när man är för lat för att föna.

One thought on “Jag ljög tidigare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *