Jag må vara en surkärring…

…men jag tycker att det är ganska otrevligt att mötas av en soppåse i trapphuset på morgonen. Det är till och med en fläck på just den platsen på golvet eftersom de har rutin på detta. Illaluktande och läckande äckliga soppåsar.

Det är för övrigt inte den här grannen som tigger bajsblöja i brevlådan, det är en annan.

Gomorron!

Uppdatering: sju timmar senare står påsen kvar. WT!!

8 thoughts on “Jag må vara en surkärring…

  1. Det där kan man anmäla för brandrisk? I vårt förra hus vi bodde i fick vi absolut inte ställa ut påsar för just detta. Oj vilken utskällning man fick av hyresvärden!

  2. Så du menar att du var en sån som ville ställa ut påsarna i trappen? Så besviken jag blir Ida.

  3. Om du nu måste vrida på det så…njae. Niklas var en sån som gjorde det när jag träffade honom. Så jag bara gjorde som han gjorde. Tills vi fick utskällningen. Och självklart var det jag som öppnade dörren när hyresvärden plingade på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *