Jag vill gifta mig

Jag har aldrig varit typen som hela mitt liv har drömt om min bröllopsdag. Jag har aldrig drömt om gräddbakelsen till klänning och inte heller om maten som ska serveras efteråt eller vilka presenter jag skulle önska mig. Men jag har hela tiden vetat att jag vill gifta mig, och nu är jag mer sugen än någonsin. I sommar gifter sig vänner till mig, och igår när jag tittade in på Facebook så fick jag se att medan jag surade över det mulna vädret i lördags så tillbringade min vän Jon från gymnasiet sin lördag med att äkta sin Joanna. Det gör ju att jag blir påmind om att jag fortfarande har det framför mig!

Sommaren 2009, den sommaren jag var höggravid, var jag och J uppe i Sollefteå för att närvara på lillasyster Vickans giftermål med Daniel. Då bestämde vi oss för att vi också vill gifta oss i vår trädgård, med en liten borgerlig och intim ceremoni tillsammans med familj och de allra närmaste vännerna. Litet men naggande gott.

Så vad väntar vi på då? Trädgården förstås. I och med att vi bestämde oss för att hålla till på den så bestämde vi oss också för att vänta med bröllopet till husbygge och allt vad det innebär är klart. Trädgården måste ju dessutom vara en trädgård och inte en stor lerhög efter alla grävmaskiner. Planen är alltså nästa sommar, sommaren 2012. Det är planen men man vet aldrig, jag är ju som bekant inte den som tar ut något i förskott.

Här kan ni läsa om Jon och Joannas fina bröllopsdag och framförallt titta på de fina bilderna från dagen. Stort grattis till er och tack för inspirationen!

One thought on “Jag vill gifta mig

  1. jag vill också gifta mig! Men det känns som att livet kom lite emellan och vi måste verkligen sortera bland prioriteringarna. Vilket är tråkigt. Men allas tid kommer väl till sist. Efter att En unge i minuten har börjat sändas så har jag blivit bebissjuk istället. Så nu pågår det förhandlingar hemma om när nummer två ska få komma till världen. Det är hårda förhandlingar mellan mig som vill ha typ 4 barn och M som nöjer sig med 1.

    Gud vad kul att Malte gillar förskolan. Det måste ju vara den största lättnaden som finns att ens barn trivs och är lycklig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *