Alex ♥ J

Tiden går fort när man har roligt. Och när man är kär!

Idag firar jag och J sex år tillsammans. Sex år låter så futtigt, men man hinner mer på den tiden än vad man tror. Vi har hunnit med ett års distansförhållande när J bodde och jobbade i Tyskland, jag har pluggat klart, vi har båda hunnit byta jobb, vi har åkt på härliga solsemestrar (fast det var länge sedan nu), vi har köpt en tomt, sålt en lägenhet (jag har sålt två) och vi har byggt ett hus. Och vi har fått finaste Malte!

Vi hade tänkt lämna Malte hos sin farmor ikväll och gå ut och äta gott i stan, men jag backade i sista sekund på den planen. Jag har stött på den första nackdelen med att bo långt ut i Tyresö; att gå ut och äta och lämna Malte blir ett projekt. Jag hade egentligen lovat mig själv att inte låta det hindra mig men det får göra det den här gången. Istället får vi äta god middag hemma och lyxa med en lyxsemla från Gunnarssons. Helt ok med mig!

20120224-151544.jpg

3 svar på ”Alex ♥ J

  1. Jag kan lugna henne med att semlorna garanterat inte var dagens, med tanke på hur torra de var. Det här är andra gången det har hänt så nu tackar jag nej till Gunnarssons i fortsättningen. De är för ojämna.

  2. Tack Alex, det var värmande och tröstande. Nästa år SKA jag äta semlor från Gunnarssons!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *