Jag blöööder

Jag hade ju hört att det gör väldigt ont att amma i början innan bröstvårtorna är härdade, men det här gör inte bara lite ont. Det här är en skärande smärta som jag bara vill gråta av. Och jag har en väldigt hög smärttröskel, det fick jag bevisat för mig när Malte föddes.

Jag blöder ur bröstvårtorna. Jag har ont hela tiden, jag skriker inombords när Malte ammar. Det här kommer jag inte syssla med en längre tid om det fortsätter. Nu har jag skickat J till Apoteket för att köpa allt som kan hjälpa. Själv kan jag inte gå dit då det gör för ont i brösten när jag rör mig. Varför hade ingen informerat mig om det här tidigare?

6 thoughts on “Jag blöööder

 1. Aaj! Jag lider med dig. Försök att härda ut, det kommer att bli bättre. Stor kram Carro

 2. Men AJ!!
  Har du pratat med amningshjälpen på SöS? Min barnmorksa berättade att om det gör ont mer än de första 10 sekunderna så ska man ta bort barnet och lägga om det…. 🙁
  Håller tummarna för att det ger med sig för dig. Jag körde på en sån fusknapp över bröstvårtan när de blev såriga, de läkte ihop på en dag!!

 3. Ingen har talat om det för då skulle ingen amma frivilligt ;).
  Med stora tjejen var det ett helvete att amma, men lilla gick jättebra så det kan vara olika från gång till gång. Står du inte ut så går det lika bra att flaskmata.

 4. Men lilla vän! Det ska INTE göra så ont. Kontakta bb eller amningshjälpen, det kan vara s´å att lille Malte (urfint by the way) tar tag fel. Det ska inte vara jobbigt att amma, ge inte upp o våga fråga om hjälp! Stor kram ps. ring om du vill gråta ut/ fråga eller prata

 5. Alex, sån smärta tror jag inte man ska behöva ha när man ammar sitt barn, du ska nog kontakta nåt proffs t ex nån på SÖS eller kanske BVC. Det finns säkert hjälp att få. Kram

 6. Tack för peppet. Det här måste vända inom en snar framtid, annars går det inte. Jag vill ju inte vara en deppig mamma när jag borde vara världens gladaste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *