Jag fick knipa hela morgonen

Det var rätt jobbigt att inte kunna gå på toa direkt när jag vaknade kan jag säga er. Jag fick alltså vänta tills jag kom till jobbet och det tar rätt lång tid… Fick ont i magen på kuppen

I övrigt kan jag berätta att jag imorse, precis som alla andra morgnar på väg till jobbet, irriterade mig på människor som inte har bussvett. Varje morgon ställer man sig fogligt i kön i väntan på bussen. Alla kanske inte känner till systemet men det går alltså till så att den som kommer först och som kommer att få vänta längst, är den som ställer sig först i ledet. När det sedan kommer fler så ställer sig även de i ledet i den turordning som de kom. Detta system tillämpar man i ordningens och rättvisans namn, och de allra flesta är helt med på hur det går till.

Men så är det alltid ett par som väljer att bortse från detta och istället ställer sig bredvid kön längst fram. När bussen sedan, ibland enligt tidtabell, kör fram till hållplatsen, traskar dessa människor helt sonika bara på, långt före de andra som kom före, men som ställde sig i kön. Jag har som regel att aldrig aldrig släppa på detta avskräde före mig, men det är inte alla som är lika principfasta som jag.

Intressant är också att detta fenomen är spritt bland alla typer av människor. Dessa människor som väljer att stå utanför det vedertagna systemet är unga som gamla, män som kvinnor, mörkhåriga som ljushåriga, you name it. Det blir så mycket svårare att kategorisera dessa människor då.

Tänk vad jag skulle kunna göra en massa annan nytta istället för att ägna mig åt att irritera mig på människor. Men så mycket tråkigare det skulle bli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *