Jag har en hemlis

Jag och J har en hemlis som vi iofs har berättat för de flesta, men de jag inte har hunnit berätta nyheten över en fika för, vet inte om att jag och J blir föräldrar i sommar. Vi har vetat det sedan i början av november och berättat för några i taget när det har passat.

Idag var vi på det efterlängtade ultraljudet. Spännande grejer! Bebisen låg där inne i magen och smackade och drack forstervatten. Det såg ganska bekvämt ut där h*n låg i vad som såg ut som skräddarställning. Barnmorskan mätte och räknade och kom fram till att jag är i vecka 18. Jag fick därför en ny tid om två veckor, då bebisen är lite större, så att hon då kan ta sig en bättre titt på alla inre organ. Passar mig utmärkt, då får ju jag titta på bebisen en extra gång! Då får jag också ett riktigt beräknat förlossningsdatum. Jag fick ett preliminärt idag, 24 juli, men jag får vänta ett par veckor för att få ett datum spikat.

Veckorna hittills har varit en bergochdalbana där jag har varit pessimisten och J optimisten. De första veckorna kunde jag inte tänka på annat än missfall, men med tiden har det lugnat ner sig. Nu är jag helt inställd på att vi kommer att bli föräldrar i sommar och det är verkligen en fantastisk känsla. Jag kommer ju aldrig någonsin få vara med om något häftigare! Det skulle inte förvåna mig om jag blir religiös på kuppen!

2 thoughts on “Jag har en hemlis

  1. GRATTIS! jag har läst din blogg och misstänkt när du gett ut lite hintar..;) Åh, ni har en sån härlig tid framför er! 🙂

  2. Ojojoj vad du ska få äta upp dom orden när Karl-Astrid, vaknar för tredje gången på natten och vill ha mat. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *