Jag har varit aktiv idag

Stockholm är verkligen vackert. Jag önskar att jag hade haft systemkameran med mig, men skötväskan var full med svettiga kläder istället.       

Japp! Jag började med att ta mig ner till Sickla för att träna med Lovisa. De andra mammorna hoppade över att följa med den här gången men vi tränade lika bra för det. Efter passet blev det en lunch på Coffeehouse by George och lite skvaller på det. När vi blivit nöjda och glada lämnade jag Sickla och promenerade in till Södermalm för att möta upp Kajsa. Det var fikatajm!

Malte visade upp sin allra bästa sida fick och det var det många runt vårt bord som märkte. Om jag hade varit singel hade jag kunnat köra en variant på Hundtricket hur lätt som helst. Han är ju så himla söt!

Jag ska påpeka att jag bara tog en latte. Chokladbollen är Kajsas men den var så söt i skålen att jag låtsades att den var min för en liten stund.  


Kajsa gick äntligen med på att jag skulle få ha en bild av henne på bloggen, men bara i utbyte mot att jag bjuder hem henne på brunch på söndag.

  

Malte sneglar på chokladbollen  

Middagen är nu uppäten, det blev fisk, så nu blir det en kväll framför Hjältegalan på TV4. Näsdukarna står stand by och är redo att användas.

3 svar på ”Jag har varit aktiv idag

  1. Jag tror jag brände lika många kalorier som er på passet här med frossa under mitt täcke iaf!
    Men det var trist att missa sista tillfället för i år, hade sett fram emot en smaskens sallad dessutom!
    Hade nog inte tackat nej till den där latten heller faktiskt.
    Eller chokladbollen.. Fast mja, den var ju rätt så liten!

  2. Nu när jag har ställt upp med mitt mest fotogenic face är det bäst för er att det finns bacon och ägg!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *