Jag? Surkärring?

Det slår aldrig fel. Det spelar ingen roll om det regnar, varje dag runt femtiden går de två grannpojkarna ut och sparkar en fotboll mot husväggen. Dunk, dunk! De ska tydligen bli fotbollsproffs eller nåt. Förra sommaren störde jag mig inte så mycket på det, jag bara noterade det. I år är det annorlunda, för i år ska jag ha en bebis sovandes på balkongen.

Trots att bebisen inte ens är på gång så irriterar jag mig redan på de här två ynglingarna. Vi bor ju för bövelen precis bredvid Hammarby IP! Gå dit! Jag känner mig själv, jag kommer inte att säga till kidsen när bebisen ska sova, däremot kommer jag slänga otäcka blickar åt deras håll så att de inte vågar annat än att gå till fotbollsplanen. Jag sk vinna den här kampen, banne mig!

3 svar på ”Jag? Surkärring?

  1. Vi bor mitt i ”moppeparadiset”. Dvs 16-17 åringar som åker moppe fram och tillbaka över skurubron som råkar befinna sig rakt utanför sovrumsfönstret och balkongen!Vi har kommit fram till att de tävlar med varandra över bron. En hit kan jag säga… Det blir nog mer än sura blickar från oss, speciellt när klockan visar mitt i natten.

  2. Ja, bosätter man sig vid den enda vägen som förbinder värmdölandet med Nacka får man skylla sig själv… Barn, ovavsett ålder, låter. Så istället för att slänga sura blickar på större barn så känn glädje med dem, precis som dom som inte har barn men måste höra barntjut mitt i natten gör med dom nyblivna föräldrarna… Och framför allt, reta inte tonåringar, åtminstonde om inte om ni har ett körsbärsträd på tomten!

  3. Oj, jäklar Dina, vem är det som låter som en surkärring nu. Men det är klart, du har ju sett first hand vad som händer om man retar upp en tonåring…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *