Jakten på det perfekta amningsrummet

Klockan är 00.26 och jag har bäddat ner mig i sängen efter en otroligt trevlig kväll! Det tar en stund att varva ner och bästa sättet att göra det är ju att ta en vända bland bloggarna och kanske skriva ett inlägg själv.

Jag, Ida och Alfvan var i Sickla igår för att påbörja vårt roliga uppdrag att piffa till det amningsrummet i Sickla. Det första vi gjorde var att samlas i det lilla rummet för att lättare se vad som ska göras. Detta är vad vi har att jobba med:

20111121-223946.jpgTill vänster innanför dörren finns ett handfat och ett skötbord mot en vitkaklad vägg. I övrigt har vi händerna fria.

Efter att fått otroligt mycket fin hjälp av Janne på Home in harmony gick vi därifrån med idéer om möbler vi aldrig hade kunnat tro att vi skulle få. Vi överraskade oss själva med att välja möbler som givetvis uppfyllde våra krav på funktion (viktigt i ett amningsrum) men också oväntade krav på form. Vi blev jättenöjda med våra val!

Efter en runda i ytterligare ett par butiker kände vi oss väldigt nöjda med våra val, telefonen var full med inspirations- och exempelbilder. Eftersom vi inte vill avslöja något i förväg så får ni hålla till godo med denna. Två gravvosar i totalt mörker framför en logga som ändå inte syns… Och hjälpsamma Janne förstås!

20111121-224004.jpg20111121-225548.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *