JD saluhall i Rinkeby

Jag och Sofia hade planen att tillsammans med J springa Friskisloppet här i Tyresö idag. Mycket hurtigt. Jag blev dock hängig för ett par veckor sedan och har inte sprungit sedan dess. Hängigheten utvecklades till en redig förkylning med allt vad det innebär så att jag skulle springa var uteslutet. Under veckan fick J ont i foten och då var det bara Sofia kvar som förståeligt nog inte längre var så sugen på att springa. Vi skippade mao loppet alla tre och koncentrerade oss istället på lördagens middag. Sofia&Johnny åker ibland och handlar på JD saluhall i Rinkeby och jag har länge velat följa med dit. Jag och Sofia bestämde därför dejt på Gullmars där jag skulle plocka upp henne och sen följa hennes väginstruktioner dit. Vi kom nästan rätt men med hjälp av iphonen hamnade vi till slut på saluhallens parkering.

Det var kul att gå runt i affären och titta på vad som fanns. Det fanns en hel del grejer som jag aldrig har sett någon annanstans än på Cypern, exempelvis anari; en ost. Vi köpte lite lammfärs blandat med nöt och det malde de ner på plats medan vi väntade. Billigt var det också! Med oss fick vi tre kassar fyllda med de råvaror som skulle bli kvällens libanesiska smårättsbuffé.

Efter att vi hade handlat klart var vi fikasugna men vi hittade inga parkeringsplatser i Rinkeby (?) så vi åkte till Sickla istället! 🙂 Det är helt sjukt men det var allra första gången som jag och Sofia kunde fika helt ostörda då vi inte hade några barn med oss. Snacka om lyx!

20121006-222609.jpg20121006-222618.jpg

One thought on “JD saluhall i Rinkeby

  1. Hej !
    Ja på JD kan man hitta mycket och ännu mer på torget men fika finns det inte där ,närmast är Kista galleria 5 min därifrån.
    Ser ur som ni lyckats bra med det Libanesiska köket 🙂

    /Martina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *