Jo men asså… han går!

Jag fick en kommentar av mamma där hon sa att hon inte hade fått några uppdateringar om Maltes framsteg vad gäller promenerandet. Jag som tyckte att jag visst rapporterat om det insåg att jag visst har gjort det fast på Facebook och det har ju inte hon.

Jodå, Malte går. Han kryper självklart allra oftast men han älskar verkligen att gå. I förrgår gick han från vardagsrumsbordet till balkongdörren och det är väl typ två och en halv meter. Oftast går han när han inte själv tänker på det, sen drattar han på rumpan.

Jag filmade honom imorse när han lockades av kameran. Varsågod mamma!

2 thoughts on “Jo men asså… han går!

  1. Ja men titta, han både går och säger mammamam. Vicken kille han e!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *