Jobbig kväll, aktiv morgon

Malte var lite knepig igår. Ja det tyckte vi i alla fall, Malte själv tyckte säkert att han var världens charmigaste. Jag och Malte gick och lade oss för att sova vid tio. Jag brukar amma honom till sömns och det funkar nästan alltid men igår hade Malte ingen lust alls att sova, trots att han hade vbarit vaken sedan klockan 18.

När han hade ätit klart låg han och snackade och sparkade och hade sig så jag kunde ju omöjligt sova, men så fort jag lade över honom i sängen blev han skitsur! Sådär höll vi på ända till klockan 01 då han äntligen somnade. Då var jag helt slut och däckade direkt. Jäklar vad tungt!

Jag gick inte upp förrän vid halv elva idag, men då satte vi igång att jobba. Tvätten sattes igång, jag oljade in vardagsrumsbordet (det behövs ju ibland), jag plockade ur diskmaskinen och J satte upp en tavellist. Ingen bild bjuder jag på dock, för det är inte riktigt klart vad som ska stå på.

Stackars Malte blev helt ifrån sig när det borrades så vi fick sätta oss ute på balkongen under tiden. Slagborrar är läskiga saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *