Jobbigt

Jag är verkligen beroende av internet. Det har strulat hela helgen, och idag har vi inte haft någon uppkoppling alls efter lunch. Det har varit psykiskt påfrestande kan jag ärligt säga. Någon gång i halvtimmen har jag försökt att surfa, och varje gång hr jag blivit lika besviken. Nu funkar det iaf, vi får se hur länge.

Vi åkte och handlade på eftermiddagen och jag köpte med mig åtta pelargonier hem. Röda. Nu har jag planterat dem och jag har satt upp det rena balkongtyget igen. Nu är det bara trasmattorna som saknas så blir det riktigt bra där ute.

 

Imorgon är det stadsvandring som gäller. Jag och en kollega är stationerade på Medborgarplatsen där vi ska ha en egen lite religionsstation. Jag har sett fram emot den här dagen då det skulle bli så trevligt att sitta där i solen en hel dag, på arbetstid, och äta glass. Nu verkar det tyvärr som att det blir rätt dåligt väder och att det dessutom finns risk för regnskurar. Trist och synd. Då blir det nog heller inte så jättebra uppslutning från elevernas sida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *