Jorå, han är söt

Malte är söt. Det är nu bekräftat av hans mormor och morfar. De kom ner från de norrländska skogarna för att träffa honom och oss, och avnjöt dessutom en god middag med grillspett, halloumi och potatis. Jag hade faktiskt dagen till ära också slängt ihop en äppelkaka. Jag är med andra ord på banan igen.

               

Eftersom vi skulle få finbesök tyckte vi att det var dags för Malte att ta sitt första bad. Skulle han gilla det eller inte? Jag har hört om barn som fullkomligen avskyr att bada och jag hoppades verkligen på att Malte inte skulle vara ett sånt barn. Vi började med att jag klädde av honom kläderna och blöjan. Han passade då på att tömma blåsan i min hand. Väl nere i badbaljan dröjde det inte länge innan han också släppte en laddning senapsgult bajs. Jag vet inte hur man ska tolka det hela, men jag tror att det betyder att han tyckte att badet var så avslappnande att han kunde släppa allt liksom. Han gillar nog att bada.

One thought on “Jorå, han är söt

  1. Hatar att bada?! Inte som bebisar väl? Mina älskade det. Det var värre sen när dom var ett par år och skulle tvätta håret…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *