Jord och systerbesök.

20140524-220622.jpg

Vilken dag! Den började med att jag fick sovmorgon efter en helt ok natt, bara en sån sak! Jag vaknade upp full av energi så när jag klev upp för att vinka av J som skulle ut och springa så plockade jag runt lite, dammsög och fixade med allt det där jag behövde fixa för att med gott samvete sen kunna lägga mig i solen medan bebisen sov sin förmiddagsvila. Jag önskar att jag var lika tålig som förr om åren, för då skulle jag vara brun som en pepparkaka vid det här laget. Tyvärr orkar jag inte pressa på samma sätt nu så efter en skön lite längre stund i solen kände jag mig nöjd och satte mig i bilen och körde till Bauhaus.

Bauhaus ja. Den där hatkärleken börjar övergå mer och mer till ren kärlek. Det kanske inte kan bli på något annat sätt, det kanske är oundvikligt när man har ärenden dit mest hela tiden. Idag var ärendet planteringsjord. Det är det allt som oftast – planteringsjord. 15 säckar fick jag med mig hem till min lilla familj där jag fick veta att Malte minsann gått på sin onda fot. Hurra! Det går åt rätt håll! 🙂

I samma stund som jag fyllt upp hela planteringslådan med jord för att kunna stoppa ner lite sättpotatis så rullade lillasyster Vickan in på uppfarten. Vi drack Loka Crush, åt grillat och frös lite i den kalla vinden, men vad gör väl det när det är en underbar dag? Vad gör väl det när Hemglassbilen åker förbi och lockar en att fylla frysen med fryst grädde? Nä, absolut ingenting!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *