Jordgubbar och grillat är bra grejer

Åh det är så varmt! Trots att jag och Marie satt i skuggan hela tiden så känner jag mig helt överhettad. Jag borde nog egentligen bara sitta helt stilla inomhus, så kanske jag klarar mig från klibbet. Picknicken var iaf jättetrevlig och vi lyckades faktiskt prata om annat än bara förlossning.

Besöket hos barnmorskan var intressant. Min ordinare är på semester så jag fick träffa en annan som hette Lotta. Jag tyckte om henne direkt så hon får gärna jobba förlossningsskiftet när det är dags för oss. Hon kände att bebisen nu är fixerad men det visste jag nästan redan om, för jag kände när den blev det. Jag satt i soffan och tittade på TV då det riktigt ilade och jag liksom kände att den tryckte sig på plats. Bra, då är bebisen klar!

Jag har fortsatt att vara riktigt dålig på att ta mina järntabletter men trots det hade mina värden ökat till 129. Hon trodde att det berodde på min kost som har bestått av grillat kött och jordgubbar den senaste tiden. Bra jobbat Alex! Hon berättade också att från och med på torsdag, då jag går in i vecka 38, och fem veckor framåt så får jag föda på Södra BB om allt är komplikationsfritt. Om jag däremot går över och behöver igångsättning så blir det SÖS. Helt okej för mig det med, har hört mycket gott om dem också.

One thought on “Jordgubbar och grillat är bra grejer

  1. Lycka till med den kommande förlossningen. Vad spännande att det snart är dags!
    Själv har härliga minnen från SöS där jag födde min andra dotter för nästan precis ett år sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *