Jul på ingång!!

Efter dagens adventsfika och en del av hela familjen samlad i vår tvåa fick jag här på kvällen för första gången i år verkligen känna på att julen verkligen är på intågande. Den är typ redan här! Nästan.

Anteckningar är en av de funktioner på min iphone som jag använder allra allra mest. Perfekt för alla mina listor! Ännu en lista komponerades här på eftermiddagen. En lista full med julmat.

Vad ska finnas med på ett julbord? Jag gissar att det är väldigt olika i olika familjer. Jag kan till exempel hoppa över dopp i grytan men rödkål måste absolut finnas med på bordet, trots att jag bara tar någon sked av det.

Nu har jag fyllt listan och dessutom formulerat arbetsfördelningen. Vi kommer precis som förrförra året att ha en knytisjulafton och det måste planeras lite så att inte alla kommer med nyrullade köttbullar. Jag älskar julen! Har jag sagt det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *