Julafton 2018.

Ännu en härlig julafton är till ända. Jag gillar våra julaftnar. De är så lugna och stressfria. Vi kör knytis så ingen behöver slava vid spisen om man inte vill. Vi var något färre i år då Jeanette&Kåre är bortresta men ändå lyckades jag räkna fel på hur många vi skulle bli. 10 plus Otto landade vi på. Vi körde annat upplägg än vad vi brukar och samlades hos oss redan vid halv ett. Då fixade vi det sista med maten och åt sen en jullunch, följt av julgodis framför Kalle. Vi äter annars efter Kalle, men det blir en himla väntan för barnen då så det här var mycket bättre. De behövde bara tjata ett par timmar före lunch men då kunde vi ju hålla oss sysselsatta med sista avsnittet av julkalendern och annat pyssel.

Efter Kalle blev det julklappsöppning och det blev som vanligt smått hysteriskt då det blir så många klappar till barnen. Och där är ju jag och J skyldiga, det är ju så roligt med julklappar! Malte är väldigt tacksam att hitta klappar åt just nu då han har olika intressen såsom innebandy, böcker och TV-spel. Anton är ärligt talat lite tristare då han baaaara vill ha lego. Det är verkligen det enda han vill ha. Han fick en ny iPad av oss i julklapp då han just nu har Js gamla och sega padda, men han hade inte kunnat bry sig mindre för han fick fyyyyra Ninjagopaket! Det finns absolut inget annat bättre. Och visst är det roligt att ge honom prylar han han önskar sig men det hade ju varit roligare med lite variation 😉

Själv blev jag helnöjd med mina noveller från Novellix! Bästa presenterna att få!

Bildcred till Maria som var flitigare bakom kameran än jag.

Jag föreslog att vi skulle gå på bio imorgon, för sånt hör ju jullov till tänker jag, men Malte vill hellre hänga hemma och slappa så jag får nöja mig med att dra ut min lilla familj på en promenad istället. Inte fy skam det heller egentligen. Dessutom en julpromenad i snön, inte fy skam!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *