Julbord på Bomans i Trosa

20111202-224659.jpgEn halvt uppäten mandelmussla med rårörda hallon och grädde

Det fick avrunda fredagskvällen på Bomans. Det var mitt första besök där men jag skulle gärna åka tillbaka någon gång på sommarhalvåret. Jag gissar att det är fantastiskt gulligt i dagsljus, idag såg jag tyvärr inte så mycket i mörkret.

Det var julbordens kväll ikväll då jag var på mitt håll med mitt jobb, och J var på Pontus by the sea med sitt. Malte fick tillbringa kvällen hemma med farfar Kaj. När jag kom hem hittade jag honom (barnet alltså) sovandes i soffan -en slagen hjälte. De verkar ha lekt järnet! Själv ska jag försöka somna, trots denna mättnad som trycker i magen. Det är tur att julbord inte är en året-om-grej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *