Julgranen på plats.

Nu är det inte långt kvar! Julen! När det gäller julklapsstress osv så känner jag mig cool då det mesta inhandlades redan i november. Skönt att slippa tänka på det mao. Julmaten är det för tidigt att stressa över (även om det inte vore helt fel att fixa julgodiset den här helgen) men något det var hög tid för just idag var julgranen. Nästan i senaste laget till och med.

 

Även i år vann vi priset för ”flest julpynt i granen”, det byggs ju liksom bara på varje år, och inget rensas bort. Elegant är aldrig ett ord som kan beskriva vår gran så att säga.

Inköp och pynt av gran var den perfekta fortsättningen på denna lördag som inleddes med julbord med familjen. Vi har ju hållit till på Oaxen de senaste åren men då vi i år ville ta med alla barn, från nio år ner till nio månader, så valde vi ett mer ”avslappnat” ställe. Dessutom lokalt, nämligen Kumla herrgård i Trollbäcken. Ett helt ok och lagom julbord, perfekt att ta med barnen på. Vi fick dessutom ett helt eget rum lite avsides så varken störde eller stördes 🙂 Bäst på dessertbordet var saffranskladdkakan. Det var många år sedan jag bakade en sådan, kanske ska den göra en comeback nästa måndag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *