Jullov!!

Halleluja mitt jullov har börjat! Den här första terminen som lärare har varit så otroligt kul och lärorik. Det bästa är väl egentligen att jag har fått bekräftat att jag har valt rätt yrke och jag dessutom är riktigt bra på det. Redan. Men det har varit oerhört slitigt så de senaste veckorna har jag nästan inte kunnat tänka på annat än den kommande ledigheten. Jag tror att höstterminen över huvud taget är jobbigare än våren då den enda ledigheten man har är två dagar på höstlovet. Och tack, bespara mig från alla kommentarer om att andra minsann inte ens har det. Nej, sant, men alla jobbar inte heller 45timmarsveckor…

Vi fick en trevlig julklapp av VD:n för skolan (har inte ännu vant mig vid att en skola kan ha en VD…) nämligen ett Delicard där man kan välja mellan lite olika maträtter och köksredskap. Det lutar åt att vi kommer att välja den snygga pepparkvarnen. Till det fick vi en flaska vin att avnjuta i jul. Jag fick dessutom en chokladask av min närmsta chef. Jättegulligt av henne.

Nu ska jag bara  njuta. Jag ska hinna med några fikadejter med alla jag inte har hunnit träffa under hösten, men jag ska också ta och läsa. Och ligga mycket i soffan. Och sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *