Julmarknad i Lilla Tyresö.

IMG_4252.JPGIMG_4253.JPGIMG_4257.JPG

Så här ser våra morgnar oftast ut. Malte tittar på Barnkanalen och Anton far runt som en vilde. Mycket ska hinnas med innan man ska sova igen antar jag. Själv sitter jag helst med min kaffekopp i soffan och hoppas på att få dricks upp innan den kallnar.

Vi började vår söndag på Friskis och Familjejympan. Den här gången var Maltes kompis V med också vilket gjorde det extra roligt. Malte har inte varit på jympan på ett tag då han istället har åkt till simhallen med J på helgerna men nu ville han göra comeback på mitt favoritställe i Tyresö (förutom mitt eget hem då…)

Vi tog en promenad bort till julmarknaden här i närheten på eftermiddagen. Jag köpte ingenting mer än en klubba och en lott men det var trevligt ändå. Lite julstämning trots avsaknaden av snö. Helt stelfrusen är jag dock nu, två timmar senare. Tårna är kalla och axlarna är uppdragna till öronen trots att jag är inomhus. Det enda som kan få upp värmen i den här kroppen är ett medelpass så jag kör på det! Tjingeling!

IMG_4258.JPGIMG_4260.JPGIMG_4264.JPGIMG_4265.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *