Julplanering och världens sötaste killar

Onsdag. Det är bara nio dagar kvar till julafton nu! Det är egentligen inte så mycket som behöver ordnas inför den stora doppardagen så jag känner mig kolugn. På min att-göra-lista står:

– chokladkola
– Rocky road
– knäckebröd

That’s it! Och så lite städning och inhandling av mat. Vi har varit så smart och delat ut all mat som behöver lagas till alla som kommer, så det enda vi behöver ordna med är att köpa sånt som redan är färdigt på burk. Typ gravlaxsås, rödbetssallad och senap till skinkan.

Idag kom Lovisa&Sixten&Baxter hit på besök och det värmde verkligen i kroppen av att se hur fint Malte och Sixten lekte med varandra. De är väldigt jämlika och låter varandra vinna ungefär varannan gång när det är en minikamp om en leksak. De pratar och lyssnar på varandra och visar och trixar. De samspelar helt enkelt och det är jätteroligt för oss mammor att få se och uppleva.

Bilderna är plockade från Lovisa

Till lunch blev det laxpasta och till vattenglaset (Lovisa dricker inte kaffe) hade Lovisa med sig Hans saffransbullar. Bra tyckte jag, för då behövde jag inte slösa på dem jag har i frysen!!

Här är det handboll som gäller ikväll igen (när är det final i den här turneringen egentligen?!) men hoppas på att den kan avrundas med någon lagom film på TV sen. Nu i juletider brukar det bjudas på ganska många mysfilmer. På fredag visas Elf till exempel! När Will Ferrell skriker av lycka när han ser jultomten så skrattar jag lika högt varje gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *