Julpynt till tusen

Åh vad man blir sugen på julen nu när den hela tiden gör sig påmind i butikerna. Jag blir det i alla fall! Jag älskar julen! Jag laddar kanske inte upp så mycket dagarna innan, förutom att jag pysslar med julgodiset förstås, men jag älskar själva julaftonen. Ha alla samlade.

Jag blir så klart otroligt sugen på att shoppa loss totalt, vi har ju faktiskt ett helt hus som ska pyntas. Men jag tänker vara snål i år. Eller kanske snarare smart. När vi väl har fått flytta in i huset, och det är dags att juldekorera, så säljs allt som hör julen till på rea. Halleluja! Jag väntar in den. Realisationen.

2 thoughts on “Julpynt till tusen

  1. Jag tänker slå på stort i år. För just julen är en av de saker som jag faktiskt ser fram emot nu ju! Inte för att vi ska vara hemma på julafton, men pynt måste man ha ändå!

  2. Jag älskar att köpa pynt på rean till nästa år. Det känns som att jag vunnit nåt då liksom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *