Julpyssel och en mätt Malte

Det bidde ingen handmuff för vagnen, de var tyvärr slut. De får en ny leverans nästa vecka och då har jag tjingat en. Istället gick vi och handlade pepparkaksdeg. Det ska nämligen bakas pepparkakshus ikväll. Vi får se hur långt jag kommer men jag har imorgon på mig också. Det måste dock vara klart på söndag för då är det ju första advent!

Det här skåpet ska det rotas i ikväll. Julskåpet!  

Här på kvällen har vi haft puréfest med Malte. Han får ju en portion grönsakspuré en gång om dagen och så fruktpuré till efterrätt. Han äter alltid upp allting som jag värmer åt honom så jag testade att ge honom fyra tärningar blomkål istället för tre och allt gick ner utan problem. Till efterrätt puréade jag ett äpple och han åt upp allt. Ett helt äpple! Jag trodde inte ens att han magsäck var tillräckligt stor för all den maten. Kul!!

  

7 svar på ”Julpyssel och en mätt Malte

  1. Kollade runt efter ritningar tidigare idag, tyckte att Milda hade bra varianter på sin sida. Vill liksom inte bara köra Annas rakt av…

  2. Wow och jag som var stolt att jag fick i A några matskedar med morot. Det är för övrigt den enda smakis hon verkar gilla.
    Hur purear man ett äpple förresten? Räcker det att riva det – eller måste man stavmixa det med?

  3. Det var så jag tänkte. Jag skulle vilja få till ett torn eller nåt.
    Men man kanske ska skynda långsamt, som det heter. Verkar lite trixigt. För en gångs skull tycker jag att det är mysigt med julen. Brukar hata den i vanliga fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *