Julstämningen.

20121223-121111.jpg
Jorå, granen är uppe!

Jo den har nog infunnit sig på ett ungefär. Stress i juletid är ingenting jag sysslar med generellt, så heller inte denna jul. Dels för att jag gärna julpysslar i god tid, dels för att vi på självaste julaftonen har knytis. Därför kan jag nu ligga här i soffan framför julgranen, lyssnandes på julplaylists, och bara koppla av. Hur mysigt som helst.

Min lördag påbörjades på Friskis. Medan jag fortsatte vidare med lite inhandling av nödvändigheter i Tyresö Centrum (galet mycket folk, nästan lite Sicklavibb på det!) så tog Kaj och Maria med J och Malte till pulkabacken på förskolan. Jag missade ju det hela men jag förstod på Maria att Malte är galen i backen. Bra att veta! 🙂 Och jag som generellt tycker att han är en liten fegis.

20121223-120124.jpg

På kvällen åkte vi på årets första strömavbrott och efter min korta tid här i Tyresö kan jag enligt erfarenhet definitivt vänta mig fler sådana. Förra vintern tror jag att vårt område åkte på fyra eller fem stycken varav en höll i i så många timmar att vi fick ersättning av Vattenfall. Slipper dock gärna en da capo på den. Den gången tröttnade vi på att hänga hemma så vi åkte iväg på utflykt och kom inte hem förrän vi visste att strömmen var tillbaka. Frågan är i år: hur får vi ut bilen ur garaget om det inte finns någon el? Hur öppnar man porten utan el? Stora frågor denna dagen före. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *