Kafferus

Efter fyra koppar kaffe hos Sofia känns det som att jag inte kommer att gå och lägga mig förrän sent ikväll. Jag älskar kaffe. Grejen är bara den att jag vill dricka gott kaffe, inte från någon äcklig automat eller nescafe. Eftersom jag är den enda i hushållet som dricker kaffe har vi därför inte köpt en kaffebryggare, dessutom har vi inte ens plats i skåpen. När jag är hemma hos någon som dricker kaffe dricker jag därför mängder. Det är ju så mycket trevligare (och godare) när man har sällskap.

Sofia bjöd inte bara på en liter kaffe, utan hon vispade också ihop en jordärtskockssoppa. Så himla gott! Det är sopptema på de här dagarna som J är borta. Hon svischade dessutom in en deg i ugnen så jag kunde inte låta bli att äta nybakat bröd till heller. Det är väl inga kolhydrater, eller hur?

Efter att Malte iakttagit Emelie hälla i sig typ 250 ml välling på ett fåtal minuter kände han sig inspirerad och slurpade i sig lite drygt 100 själv. Vi tog det lugnt och jag tjatade inte så det tog väl en timme, men jag blev väldigt nöjd ändå. Lite fruktpuré gick också. Tack Malte, jag kan åter igen få hoppas på att det löser sig det här. För det kommer det ju att göra så klart, förr eller senare.

Malte har mycket att lära av två månader äldre Emelie. Att bara kunna krypa baklänges, som hon, kan han dock hoppa över tycker jag!  

2 svar på ”Kafferus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *