Kalas i Strängnäs


Strängnäs var gårdagens utflyktsmål! Js mosters man fyllde 60 år och det bjöds på kalas ute på deras lantställe, ett jättefint sommarhus med strandtomt mot Mälarens vatten. Trevliga miljöer att kalasa i med andra ord!

Den senaste tidens ostadiga väder tog en paus och solen kikade fram och värmde medan vi stod ute och smuttade på lite bubbel. Malte var ganska blyg till en början, han har aldrig hållit mig i handen så länge som igår. Ett trevligt plåster. Det gick över när vi gick ner till bryggan för att titta på båtarna, då fick man hålla hårt så att han inte skulle släppa. Jag är inte en båtmänniska, inte alls, men Malte kanske kan bli. Han och Kåre klättrade ner i båten och satte sig vid ratten, och en mer nöjd liten pojke fick man leta efter. Skönt, då är nästa års sommarplaner spikade: vi skickar iväg Malte på sjön med farmor Jeanette och Kåre!


Titta! Båååt! Båååt!

Kåre hjälper Malte ner i båten

Vilken rolig manick! En elektrisk bubbelblåsare!

Det bjöds på en härlig buffé med så mycket mat att jag nästan fick ont i magen. Gott om dricka och mycket somrig gräddtårta, ett härligt kalas med andra ord! Klockan åtta på kvällen, det som annars är Maltes läggtid, packade vi in oss i bilen och åkte den timslånga färden tillbaka till Hammarbyhöjden, mätta och mycket nöjda efter en kanonlördag!Klara, färdiga, gå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *