Kan man flyga eller inte?

Jag vaknade till den fantastiska nyheten att Arlanda har öppnat, om så bara för ett fåtal plan. Den positiva sidan av mig kände direkt att det här nu löser sig till fredagen och att jag får träffa mina föräldrar på fredag. Lite senare på dagen rapporterades om att ett ännu större askmoln är på väg, men det känner jag att jag inte orkar oroa mig över. De kommer på fredag. Punkt. Slut.

Idag tog vi en promenad med Sofia och Emelie till Sickla. Vädret var ju kanon och då prognosen inte ser så lovande ut för slutet av veckan var ju en soffdag utesluten. I Sickla blev det en lunch som vi båda efteråt ångrade då de maten inte var speciellt upphetsande. Det blev en promenad hem istället för lite kaffe och lek på golvet. Emelie hade en lektunnel som Malte tyckte var jättespännande och rolig att krypa igenom. Flera gånger till och med.

Nu ligger lillprinsen och sover på balkongen och själv skulle jag vilja göra det samma men han vaknar nog snart så jag stannar uppe och tittar på TV istället.

3 thoughts on “Kan man flyga eller inte?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *