Kan det här vara över nu?

I tisdags fick J ett oväntat samtal från Badrumsteknik AB. De hörde av sig till honom och undrade om avloppslukten vi har haft problem med har försvunnit. Nej, det hat den ju inte svarade han. Ok, men då kommer vi på fredag och fixar det. Kanon tyckte vi!

En kvalificerad gissning är att Badrumsteknik har hittat min blogg och läst om de problem vi har haft med vår badrumsrenovering. Om man googlar på företagsnamnet hamnar nämligen min blogg väldigt högt i söklistan. De har ju faktiskt förlorat kunder på detta så det låg väl i deras intresse att fixa det här. Själv struntar jag i varför de ringde oss, jag är bara glad att de gjorde det. Dessutom var det ju väldigt bra timing eftersom vi helt plötsligt fått stopp i avloppet.

Igår morse skickade de över en riktig rörmokare ( det var tydligen inte en rörmokare som hade renoverat) och fixade både stopp i avlopp och avloppslukten vi har haft ända sen renoveringen avslutades. Om lukten har försvunnit eller inte vet vi inte än, då badrummet just nu inte luktar något annat än skurmedlet som jag gick loss på igår kväll. Det där avloppsvattnet vi fick översvämning med gång på gång ville jag eliminera alla spår av.

Jag hoppas verkligen att det här har hjälpt iaf. De bytte packning på toaletten och ytterligare ett annat rör, så chansen finns att vårt badrum och hall i fortsättningen inte kommer lukta bajs. Fantastiskt! Vi kanske blir nöjda kunder till slut after all!

Ett svar på ”Kan det här vara över nu?

  1. Hej
    Tråkigt att ni har haft otur, även om de verkar ha fixat problemet. Under senaste tre åren har vi haft olika hantverkare hemma hos oss, till olika projekt, allt från garage bygge till inredning av kallvind, tapetsering och badrumsinredning. Det var meningen att det företaget som inredde vinden skulle ta hand om badrummet också men det slutade med katastrof och de fick lämna badrummet halvfärdigt och vi fick anlita Badrumsteknik och det har varit ett rent nöje att ha med dem göra från början till slut. Vi har aldrig fått en så bra och detaljerad offert som från Badrumsteknik. De startade jobbet när de skulle, de jobbade på bra, de gjorde ett bra jobb och de slutförde jobbet när de hade sagt att göra och det kostade inte mer än offerten.
    Vi njuter av att se badrummet istället för att få ångest som när vi hade förra hantverkaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *