Kanon än så länge

Veckan inledde jag med fyrtiofem minuter nere på gymmet. Det är så skönt att ha det avklarat redan på morgonen då jag så lätt hoppar över träningen om jag väntar till kvällen. Rumpan fastnar i soffan.

Veckan är sådär lagom planerad med fredagen som höjdpunkt. I år hoppar vi över midsommarfirandet och firar istället J som fyller trettio! Jag är extra glad över att födelsedagen sammanfaller med just midsommarafton för det innebär att jag slipper sillen. Jag ogillar inte sill men tycker att det är lite trist att den ska dukas fram varenda högtid, år efter år.

Idag hänger vi hemma och sträcker oss inte längre än till en lagom lång promenad. Malte verkar vara sig själv igen iaf, vilket är jätteskönt. En god natts sömn verkar vara det som behövdes för han är glad som vanligt och har plockat i sig sin frukost utan några protester.

Nu: dammsugning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *