Kanondag i solen

Jag är helnöjd med att jag har suttit i solen en stor del av dagen idag. Lite färg måste jag ha fått! Vi åt en jättegod lunch/middag beståendes av grillad entrecôte med potatisgratäng och sallad. Jag som har utvecklat en avsmak för kött sådär generellt, tyckte att det var jättegott idag. Antingen var det för att jag var så hungrig eller så var det grillmästaren Oscar som lyckades med köttet.

Annars är det faktiskt lite tråkigt att vara gravid och att äta kött då det måste vara så genomstekt. Inget saftigt blod inte. Eller måste och måste, det är rekommendationen, och är man en fegis som jag så vågar man inte riktigt strunta i dem. Samma sak med exempelvis dessertostar som också står på the no-no-list. Använder man lite sunt förnuft så inser man ju att risken verkligen är minimal att man ska få listeria. Ändå så vågar jag inte riktigt äta det utan avstår i nio månader istället. Men vad är det egentligen? Tiden går ju jättefort och så slipper jag anklaga mig själv sen om barnet får någon allergi eller nåt.

Åter till dagens mat. Till efterrätt blev det alltså min glasstårta med lingon. Den är så jäkla god! Jag har en bit kvar i frysen. Den kommer att vara slut till slutet av kvällen, det kan jag lova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *