Kanonlördag

Jag antar att jag inte är ensam om att notera det fantastiska vädret som har intagit Stockholm de senaste dagarna. Underbart! Dagen började med en sovmorgon, sen gick jag ner till Coopen och handlade god frukost med färskt bröd och juice. Nice! Sen åkte vi till Babyland för att inhandla lite grejer som jag inte hittade på IKEA. Eller ja, de fanns där, men inget jag ville ha. Det blev lite kuddar och lakan och sånt och ett jättefint spjälskydd. Blev dyrare än jag hade tänkt men jag tyckte så mycket om det att jag inte kunde låta bli. Sen blev det en jättesöt och mjuk badcape som det står Gullunge på. Vår bebis kommer ju inte bli något annat än just en sådan så det passar ju utmärkt.

När vi väl kom hem var vädret så fint att vi inte kunde tillåta oss själva att sitta i lägenheten och häcka, så vi gick ut till fotbollsplanen med lite godis och en tidning att bläddra i i solen. Jag bläddrade, J tittade på matchen mellan två för oss okända lag. Silje följde med till planen också så det blev lite bus med henne.

Dagen avslutades med en middag på Texas Long Horn i Hammarby Sjöstad. Js mamma och hennes man bjöd på mat, för mig blev det kycklingfajitas. Perfekt tillagat. Och en halloncheesecake på det så blev Alex nöjd och glad.

Imorgon blir det säkert precis lika fint väder som idag. Gissar att det blir fotbollsplanen igen. Det ligger nära, är rätt trevligt, och så kan man sitta i solen. Och så är det dessutom gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *