Kanononsdag

Det blev inte den slappardag jag hade trott att det skulle bli efter att Sofia hade ställt in våra planer. Efter att vi hade tagit en välbehövd sovmorgon ringde det på telefonen. Det var Dina som tyckte att vi skulle åka till Hermans och äta så att hon fick träffa den lille. Sist hon gjorde det var en kortis på Maxi och han gör sig inte rättvisa på så kort tid.

Vi var inte sena att haka på det erbjudandet så vi gjorde i ordning oss och åkte in och mötte upp henne och hennes kompis Yvonne. Sist jag var på Hermans var jag gravid och åt av precis allt på den helt fantastiska buffén. Allt. Massor med bröd med hommous på. Idag fick jag välja mer noggrannt och jag måste ju säga att en buffé verkligen testar karaktären. Jag klarade det dock med bravur och kunde utan några problem hoppa över efterrätten! Bravo!

Malte och Dina kom väl överens ända till Dina tyckte att hon skulle lära honom att tycka om sin napp. Där tappade han all respekt för henne och gallskrek snällt för oss och alla restauranggäster. Härliga tider verkligen! Det gick över som tur var och han somnade snällt i sin vagn så att vi kunde prata vidare.

Tiden bara rann iväg och helt plötsligt var klockan fyra. Det var dags att åka hem. Innanför dörren satt J och farmor Jeanette och väntade på Malte som ändå inte ännu ville umgås med dem då han tyckte att sova var en bättre sysselsättning. Han har bra omdöme den där… Efter middagen vaknade han till slut och efter lite palsternackspuré tyckte farmor att det var dags för sagostund. Han verkade gilla det, åtminstone att titta på de färgglade bilderna.

Nu ligger Malte och sussar och jag sitter på helspänn och undrar när han ska vakna. Kan det vara så att han kanske möjligen skulle kunna somna tidigare idag? Så länge njuter jag i soffan och hoppas på det bästa.

One thought on “Kanononsdag

  1. Hade du bara haft en ”riktig” napp hade det inte varit några problem!
    Och jag saknar honom redan! Fick inte gosa nog!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *