Känsla för rummen

Även idag såg vi till att hitta på något efter att jag hade hämtat på förskolan. Att leka i parkerna här omkring tröttnar man på efter en månads semester, det har lekts alldeles för mycket där. Idag åkte vi ut till Tyresö, inte så mycket för att titta på huset den här gången, utan för att lämna Malte hos Kaj och Maria så att jag kunde ge mig ut och övningsköra. Men självklart blev det en tur förbi tomten också, där stod ju J och målade panelbrädor. Som vanligt vid det här laget!

När han var klar för dagen fick han hålla ögonen på Malte så fick jag fria händer att gå runt och titta. Jag har inte kunnat göra det tidigare då jag har fått hålla Malte i handen, tomten är nämligen inte en speciellt barnvänlig plats just nu.

Det var roligt att gå omkring i huset och känna in rummen. Ställa mig i köket och titta ut genom fönstren på framsidan, stå i tvättstugan och låtsas vika tvätt med utsikt över altanen. Den här gången fick jag också för allra första gången klättra upp på övervåningen och se hur det såg ut där. Vår grymma hall med fyra meter i tak var svår att visualisera då det just nu är en väldigt öppen planlösning, men att stå i allrummet och låtsas ha TV:n på i bakgrunden var inga problem. Det var extra roligt att gå in i Maltes rum, det är in hit han ska springa och slänga dörren efter sig när han blir arg för att han inte får göra som han vill! 🙂

Allrummet på övervåningen. Här blir det soff-häng!

Här kan man få en bild av hur taket lutar inne i allrummet. Till höger om mig sitter TV:n med Js efterlängtade inbyggda högtalare och till vänster om mig står min efterlängtade soffa!

Maltes rum!

De fönster på övervåningen man ser på "långsidan" är de som går utefter väggen i hallen. Det känns nästan fånigt men vår hall är en av de saker jag tycker är coolast i huset!

2 thoughts on “Känsla för rummen

  1. Oj oj oj, huset ser ut att bli riktigt fint och stort dessutom. Hur stort är det tänkt att huset skall bli? Ser verkligen ut att bli ett framtida drömhus…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *