Klädkammaren är på gång!

Äntligen tog vi tag i saken. Eller helt ärligt var det J som gjorde det. När jag kom hem från kvällens spinning möttes jag av en i stort sett färdiginredd klädkammare. Halleluja!

Helfigurspegeln ska givetvis upp på väggen, korgarna med grejs ska upp på hyllorna och skoskåp ska monteras upp. Men vi är på sjukt god väg! I Hammarbyhöjden hade jag så ont om plats att alla mina klänningar fick samsas två och två på en och samma galge. Det känns lyxigt att snart kunna få hänga dem en och en, vi måste bara köpa fler galgar.

Tänk, det är inte svårt att få mig att tycka att något är lyxigt. En klänning per galge och vindruvor på en vanlig onsdag, jag lever Livet Deluxe.

2 svar på ”Klädkammaren är på gång!

  1. Den känns verkligen sjukt lyxig Dina! När kommer ni hit och tittar på den live?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *