Klänning till desperat gravid!

Att hitta en snygg klänning som gravid är banne mig jättesvårt! Jag kommer att vara höggravid på syrrans bröllop och att då hitta något som man inte ser ut som ett tält i är fan omöjligt. Jag köpte med mig ett par klänningar från Lindex häromdagen men de ska lämnas tillbaka i eftermiddag. Jag hittade en gravidklänning på nätet igår och tänkte beställa den men då fanns den bara i storlek 46…

Vad göra? Jag vill ju vara fin! Får man inte vara fin trots att man är gravid?!

5 thoughts on “Klänning till desperat gravid!

  1. Jag antar att du har kollat på http://www.mamastore.se/
    De har en butik på västmannagatan, jag var där förra sommaren, då hade de en del fint, iofs inte så jättebilligt..men ändå..

  2. Mitt bästa tips är en tight klänning i ett stretchigt material. Eller empirskuren eller så kan vissa omlottklänningar fungera. Lycka till!

  3. Jag kom på ett till bättre tips som jag själv hittade när jag inte längre var gravid 🙁 På http://www.asos.com finns massor av fina gravidkläder och de levereras till Sverige på ungefär en vecka.

  4. Jorå, mamastore.se har jag kollat in. Det var där det inte fanns något kvar i min storlek. Fina klänningar hade de iaf. Jag har inte varit på Västmannagatan än men det får bli nästa projekt. Och kolla in Asos.com förstås. Jakten fortsätter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *