Klara för idag

Vi har haft det riktigt trevligt idag, Malte och jag. Om man bortser från några kortare skrikperioder tidigare på dagen (kvällen är ju inte över än…) så har han varit rätt nöjd. Det som förvånar mig just nu är hur lite han sover på dagarna. Igår sov han knappt någonting och idag somnade han inte första gången förrän vid fyra på eftermiddagen.

Vi tog en promenad (samma runda som igår) och han somnade i enminutsstunder, sen vaknade han. Här hade jag gått och trott att spädisar sov så himla mycket! Fel av mig. Jag ska till och med passa på att tvätta håret ikväll när J kan kolla till Malte, för det är inte alls säkert att jag kan ta en dusch imorgon på dagen. Då måste jag gå upp tidigt och det vill jag ju inte…

På promenaden fick vi ett par saker uträttade. På Apoteket blev en flaska Semperdroppar inhandlat, så får vi se om det hjälper mer än Minifom. På banken plockade jag också ut Maltes första barnbidrag. Han finns alltså officiellt i ”systemet”.

Här på kvällen blev det en tur till Maxi för inhandling av ett par veckors mat. Malte sov igenom hela shoppingturen i BabyBjörnen. Jag hade gärna bytt plats med honom då att handla mat är bland det tråkigaste jag vet. Det blev en jättegod kycklingsallad till middag. J gör en sån jättegod dressing med mango chutney i så salladen slank ner fort och lätt.

One thought on “Klara för idag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *