Klartecken från mor

Sådär! Nu har jag fått klartecken från min mor att pyret är välkommen att komma från och med nu. Hon har nämligen virkat klart filten! Bra, jag hälsar det snarast!

Idag blir det lite bebismys. Jag ska nämligen ut till Gustavsberg till Carro och kolla in hennes senaste alster som föddes förra veckan. Vi får se om de har hittat ett namn åt den lilla parveln ännu. Egot i mig hoppas inte på det för då kan ju jag känna mig lugn över att vi ännu inte har ett namn redo om det blir en pöjk!

Jag gissar att det blir en hel del förlossningssnack för det är sånt jag tänker på just nu. Carro är den bästa personen att prata med om det eftersom hon är född till att föda barn. Hon är så jäkla lugn. Jag kommer vara full av självförtroende när jag går därifrån, det räknar jag med.

4 svar på ”Klartecken från mor

  1. Jag har som mål att bli klar med de sötaste sockorna snart också. Tröja var tråkigt att sticka. Jag får återkomma när andan faller på med den.

  2. Vad härligt! Min svärmor stickade filtar o sockor o koftor till kottarna. Har kvar allihop. Inklusive mina egna alster. Blev en o annan tröja. Aldrig en strumpa. Började på en orangerandig tröja i olika restgarner men den har aldrig blivit klar! Får väl sticka färdigt den till sonen blir stor nog att skaffa barn. Måste bara se till att hans blivande flickvänner håller sig från span o bassängen på polska hotell bara.. Det måste ju klargöras att det är HANS barn…. ;p

  3. Det som oftast försvinner i de där tokiga förlossningeberättelserna är ju att det kan vara alldeles alldeles underbart att föda barn också :). Håller tummarna för att du får en toppenförlossning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *