9 thoughts on “Klippa eller inte klippa?

 1. Alltså, du skulle ju kunna klippa lite så att han slipper ha sin hockeyfrilla, utan att för den delen behöva klippa av håret! Jag tycker han är sjukt charmig i sin kalufs!

 2. Luggen är jag med på att ansa så att han slipper få håret i ögonen, men nacken är desto svårare. Jag vet liksom inte hur jag skulle börja!

 3. Farbror Oscar har en sån där liten maskin… kan bli bra om Malte sitter still – ska vi testa?

 4. det kommer ju växa ut till sommaren ändå eftersom hår växer som ogräs då…så det gör ju inget om du upplever det för kort nu..

  Du har helt rätt om Kaatach, man måste springa efter sitt barn hela tiden, cafet ligger tom inte ens i samma rum om leklandet…..vi ska nog ta ett besök till Saltsjöbus nån dag också, verkar soft att kunna sitta och fika samtidigt som ungarna leker. Det är man ju inte bortskämd med.

  Hihi, många dagar lever Tyra i sin pyjamas fram tills efter lunch hon med…det är nog mest om vi ska iväg nånstans på morgonen som hon får på sig kläder. Förut sov dessutom Tyra alltid en timme innan lunch också, så det fanns ingen anledning att ta av henne pyjamasen…

 5. Vill DU testa?! Vi tar med ett par russinpaket i helgen och hoppas på att det får honom att sitta still en stund!

 6. Röstar för lite ansning bara. Ungar är ju toksöta i halvlångt hår!

 7. Nu har vi ett litet problem, d.v.s. frisören Oscar är på skolan på lördag. (För det var väl en fredagskyckling på lördag som gäller, eller?) Jag har ingen koll på hur den där mackapären (trimmern?) fungerar – kanske är att utmana ödet. Om vi har tur hinner Oscar hem…
  Alternativet är en barnvänlig frisör i Tyresö Centrum – tror att småbarnen får sitta i en liten bil, eller på en ponny – det är väl kul i ca 2 min (eller så länge det finns russin kvar i asken)? Gäller att klippa fort! Men jag har sett många småbarn komma ut därifrån välklippta, så dom har väl något knep.

 8. Japp, fredagskyckling på lördag är det som gäller! Vad gäller frisör så är det nog att utmana ödet, dessutom lite i onödan. Jag vill behålla längden men kanske bara ansa lite, fixa lite i luggen och i nacken. Svårt nog iofs, inte så bara…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *