Kluven.

IMG_4574.JPG

Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag är redo för grönskande vår med små gula tussilagosar i vägkanten eller jag hellre vill köra på riktig vinter med åtminstone ett par decimeter snö och minusgrader. Jag vet ju att Malte är sugen på fler pulkadagar så för hans skull har jag inget emot snön, samtidigt är just snön lite av en fiende när man puttar barnvagn… Som sagt, jag har inte bestämt mig vad jag är sugen på. Inte för att det gör någon skillnad på vädret men ändå!

Malte är så himla glad över att vara tillbaka på förskolan nu och jag gillar att vi är tillbaka i våra inrutade rutiner. Älskar inrutat! 🙂 Har dock börjat inse att jag snart måste ta mig i kragen och ta med Anton på något nytt, något som idag inte ingår i våra rutiner. Öppna förskolan. Jag är egentligen inte ett dugg intresserad av att sitta där och lite krystat småprata med andra föräldrar, men jag vet att Anton snart behöver upplevelsen och intrycken därifrån. Träffa några barn i grupp så att han inte får en chock när han börjar i förskolan typ ;). Jag får väl offra mig för barnets skull.

IMG_4575.JPG

2 thoughts on “Kluven.

  1. Äh, du har ju så nära ner till kyrkan och så får du fika för en tjuga. Det är så pass stort där och så lite folk så du kan LÄTT sitta i Duplohörnet ensam och bara ge han miljöombyte. Och lite kyrkliga sånger på sångstunden 🙂

    Jag ville ju gå i måndags men båda barnen VÄGRADE. Kanske är de för stora? Men jag ville så gärna ta en prommis, lite dagsljus och så fika för tjuga och sen gå hem. Kanske ska skaffa en till bebis bara?

  2. Du, nästa gång du är sugen på att gå till ÖF så går du förbi här, droppar barnen och tar med dig Anton dit. Då kan jag titta på TV medan dina stora barn leker för sig själva och så får du fika för en tjuta! Bästa grejen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *