Knepig natt, garanterat lyckad dag

Varför ska det vara så att Malte ska knöla just den natten vi sover själva? Först tog det lite tid för att få honom att somna men det gick till slut. Klockan 02 vaknade han och ville komma över till mig. Helt okej.

Klockan 04.30 däremot vaknar jag av att en bebis slår mig i pannan och tycker att det är morgon. No way! Jag låg och klappade på honom en stund men jag orkar inte med det speciellt länge. Det är alltid J som får honom att somna om när han vaknar så där. Till slut gav jag upp och lade honom i hans egen säng där han stundom grät, stundom lekte med kaninen.

Framåt 06-tiden började han tröttna på att sitta där och då är den enda utvägen att skrika. Jag fick ta över honom till mig igen och till slut somnade han om. Puh!

Idag tar vi en promenad in till Kammakargatan hem till Lovisa där hon bjuder oss mammor på lunch. Räknar inte med annat en supertrevlig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *