åh, nu blev jag inspirerad! hur gör man paneringen?
Superenkelt. Byt ut ströbrödet mot kokos bara, så doppa först i mjöl, sen ägg sen kokos. Blev supersmaskigt!
Och hur kokar man spenat? Eller kokas den alls? Hur får man spenaten sån där? Köper man vanlig spenat?
Japp, vanlig hackad spenat. Ta den direkt från frysen och lägg ner i kastrull. Tillsätt ingen vätska för det finns det tillräckligt i de där frysta bitarna. Koka och krydda. Vi har i salt, peppar och muskot.
Såg ju nice ut. Har funderat på att göra samma sak med kyckling, tror det kan bli gott. Idag blir det fläskfile lado-lemono med potatis i ugnen. Den du!
åh, nu blev jag inspirerad! hur gör man paneringen?
Superenkelt. Byt ut ströbrödet mot kokos bara, så doppa först i mjöl, sen ägg sen kokos. Blev supersmaskigt!
Och hur kokar man spenat?
Eller kokas den alls? Hur får man spenaten sån där? Köper man vanlig spenat?
Japp, vanlig hackad spenat. Ta den direkt från frysen och lägg ner i kastrull. Tillsätt ingen vätska för det finns det tillräckligt i de där frysta bitarna. Koka och krydda. Vi har i salt, peppar och muskot.
Såg ju nice ut. Har funderat på att göra samma sak med kyckling, tror det kan bli gott. Idag blir det fläskfile lado-lemono med potatis i ugnen. Den du!