Kolja under mandeltäcke och en Kajsa

Det var ett härligt vinterväder att promendera i idag och med Annika Lantz som sällskap kände jag att jag kunde gå hur långt som helst. Målet var dock Söder så det blev inte så himla långt.

Kajsa bjöd på fisk under mandeltäcke som både jag och Malte tyckt var riktigt gott. Hon hade bakat morotsmuffins också men jag åt inte några alls. Nej inte en enda. Inte fem stycken heller. Inga muffins blev det för mig. Nothing. Nope. Inga muffins var det ja…

  

     

Kajsa blev sugen på kaffe och en semla så hon sprang ut till kondiset tvärs över gatan och köpte till oss. Jag hoppade över semlan då jag blivit mätt på muffinsen, eh nej jag menar maten, så jag nöjde mig med en latte. Asgod! Se så fint personalen paketerade take away-semlan åt henne. Riktiga proffs!

När klockan närmade sig fyra var det dags för oss att gå hem. Malte började bli trött och att dra barnvagn fram och tillbaka i hennes minimala lägenhet för att få honom att somna skulle bli en omöjlighet. Det var ändå dags för oss att ta oss till Gunnarssons. Jag skulle äntligen få mig min semla! Jag var dock inte ensam. Att tränga mig in där med min vagn bland alla människor var inte uppskattat men det struntade jag fullständigt i. Lyxsemla here I come liksom! Mmmm vad god den var också. Mamma, jag tänkte på dig hela tiden.

  

  

4 thoughts on “Kolja under mandeltäcke och en Kajsa

  1. Vilken pang bild du fått på semlan längst ner 🙂 blir sugen fast jag ätit en idag !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *