Kombinerat tant- och julpysslande

Åh så trevligt att sitta i ett sällskap med damer där aktiviteten är att dricka kaffe, fika julfika, virka, sticka och fläta pappershjärtan! Varför gör man inte sånt oftare?! Fan vad trevligt!

Jag och Malte kom dit och till Elins och de andra damernas besvikelse låg Malte och sov. Han fick sova vidare i sin liggdel och så fort hans mamma tittade bort smög Elin fram och försökte väcka den lille gossen. Hon bara råkade stöta till eller bara råkade prata lite för högt. Han valde dock att bara strunta i det och sov vidare. Till slut tyckte jag så synd om henne (och jag ville att Malte skulle spara lite sömn till natten) att jag väckte honom ur sin skönhetssömn.

Han var verkligen i sitt esse hela kvällen och charmade hela högen! Oj vad han log och oj vad han gullade upp sig för alla snygga flickor. Deras hjärtan smälte förstås genast.

 

Det bullades upp med brownies med hallongelegrejs, godis, saffransbiscotti, pepparkakor, saffranskakor och bullar. Jo tack, jag ätr mätt och mycket nöjd.

 

Sara låter inte vem som helst suga på hennes hår, men Malte han fick han!

 

  

Malte softar hos Elin, men skärper till sig när kameran åker fram.

  

Vi hade sådana höga förväntningar på mössan. Elin hade pratat om den innan Malte föddes och fick paniksticka den när han föddes en vecka för tidigt. Men sen låg den kvar hemma hos henne. Först idag fick han mottaga den fantastiska gåvan, den är dock aningens för liten… Men det är väl detaljer i det stora hela.

           

One thought on “Kombinerat tant- och julpysslande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *